Inicio > Campañas > Jubilem l’energia nuclear

Jubilem l’energia nuclear

[También en: Castellano]

El maig passat el govern va decidir endarrerir l’obligació de les empreses nuclears de presentar la renovació de les llicències de funcionament fins al 2019. Això suposa l’anul·lació del calendari oficial que fins ara les obligava a fer-ho en els propers mesos.

Arran d’això, s’ha convocat una manifestació el 10 de juny a Madrid i ha sorgit una crida impulsada per 150 persones en suport a una Iniciativa Legislativa Popular per a la no renovació dels permisos de funcionament de les centrals nuclears fins als 60 anys de vida.

Us animem a anar a la Manifestació del 10 de juny, hi ha autobusos des de diferents llocs de l’estat.

I a que ompliu el formulari de suport i el difongueu:

Formulari de suport a la ILP

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *