Inicio > Campañas > Trobada Europea sobre Democràcia Energètica

Trobada Europea sobre Democràcia Energètica

 

[También en: Castellano]

Amics de la Terra i REScoop, amb la col·laboració de Som Energia, varen organitzar la primera Trobada Europea sobre Democràcia Energètica, del 14 al 17 de setembre de 2017 a Mas Franch (província de Girona).

L’objectiu d’aquesta primera trobada era reunir diferents perfils de persones que treballin per la Democràcia Energètica a Europa i vulguin posar en marxa un moviment a favor de la transició energètica. També compartir habilitats pràctiques sobre com crear cooperatives energètiques i projectes energètics comunitaris, compartir històries dels èxits i lluites en curs per enfortir el moviment de persones que posseeixen i controlen la seva pròpia energia, i ajudar així a la creació de noves iniciatives de democràcia energètica. La situació a Espanya jugarà un paper important durant tota la trobada.

Programa de la trobada

Video resum de la trobada:

Recull d’impressions

 

Més informació:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *