Inicio > Campañas > Trobada Europea sobre Democràcia Energètica

Trobada Europea sobre Democràcia Energètica

[También en: Castellano]

Amics de la Terra i REScoop, amb la col·laboració de Som Energia, organitzen la primera Trobada Europea sobre Democràcia Energètica, del 14 al 17 de setembreMas Franch (província de Girona).

L’objectiu de la trobada és reunir diferents perfils de persones que treballin per la Democràcia Energètica a Europa i vulguin posar en marxa un moviment a favor de la transició energètica. També compartir habilitats pràctiques sobre com crear cooperatives energètiques i projectes energètics comunitaris, compartir històries dels èxits i lluites en curs per enfortir el moviment de persones que posseeixen i controlen la seva pròpia energia, i ajudar així a la creació de noves iniciatives de democràcia energètica. La situació a Espanya jugarà un paper important durant tota la trobada.

Programa de la trobada

Les inscripcions estan tancades.

Més informació:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *