Inicio > Destacados > Finançada i Assolida la Planta Solar d’Alcolea!

Finançada i Assolida la Planta Solar d’Alcolea!

[También en: Castellano]

A la Generació kWh estem d’enhorabona! Aquest 19 d’agost, 2.182 persones hem completat el finançament de 2.041.025 € per autoproduir-nos anualment i col·lectivament 3.471.740 kWh d’energia verda.

Ara sí, això ja és una realitat! El projecte de la Planta Solar d’Alcolea del Río ja està totalment finançat, construït, connectat a la xarxa, produint energia verda i retornant-la mensualment i a preu de cost a les factures d’electricitat de totes aquelles persones de la Generació kWh que ho hem fet possible.

Així doncs, tot a punt per anar cap al segon gran projecte de la Generació kWh! L’objectiu és que estigui completament construït i en funcionament d’aquí a un any per iniciar el retorn energètic a totes aquelles persones que en formin part.

Si ja heu participat del primer projecte, podeu fer córrer la veu entre les vostres amistats, familiars i coneguts. I si encara no en formeu part, entreu ara i comenceu a generar kWh. Com més hi siguem, més energia verda generarem!

A continuació podeu veure aquest recopilatori amb les fites i dates clau de la planta solar d’Alcolea del Río:

Encara no formes part de la Generació kWh?

Entra ara i genera la teva pròpia energia verda a preu de cost!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *