Inicio > Som Energia > Ofertas de Trabajo > Oferta de feina: Administració de sistemes

Oferta de feina: Administració de sistemes

[También en: Castellano]

A Som Energia, la cooperativa de consum i producció d’energia verda, busquem una persona per a l’administració dels sistemes IT.

En 6 anys hem crescut fins a comptar amb més de 28.000 socis i sòcies i gestionar més de 38.000 contractes d’electricitat. Seguim creixent i necessitem reforçar l’equip intern d’informàtics amb una persona versàtil, amb capacitat de treball i creativa per les solucions, amb bones habilitats comunicatives i amb afinitat amb els valors i objectius de Som Energia.

La persona seleccionada s’incorporarà a l’actual equip de treball amb seu a Girona realitzant tasques d’implementació de polítiques de seguretat, monitorització dels sistemes i gestió de les telecomunicacions.

Coneixements requerits

– GNU/Linux avançat
– Bases de dades
– Administració de xarxes (VPN, …)
– Shell scripting.

Coneixements valorables

– Python
– PostgreSQL
– MongoDB
– Asterisk
– Seguretat informàtica
– Sistemes de backup
– Sistemes de monitorització
– Sistemes d’alta disponibilitat.

Oferim

– Incorporació immediata amb jornada laboral a negociar
– Retribució a definir
– Entorn de treball horitzontal i auto-organitzat
– Alliberament del programari generat amb llicències lliures
– Formar part d’una eina efectiva per millorar el món.

Com respondre a l’oferta

Per respondre a l’oferta envieu un correu electrònic a laboral@somenergia.coop adjuntant el vostre currículum i una carta de presentació, així com també el vostre portfolio (github, stackoverflow, …), abans del 20 de novembre.

Trobareu més informació sobre la cooperativa a www.somenergia.coop.

5 Comentarios

 1. Luis Ceballos Martinez

  PostgreSQL se quedará corto. Un oracle liberado sería lo suyo. La minería de datos se hace en java. Lllegando a 542.000 ahí lo veo. PostgreSQL habla de integridad referencial, la experiencia dice que se sea generoso en aquello que es imprescindible. Un saludo. Es muy importante lo que estáis haciendo.

 2. Hola,
  sembla que l’oferta és realmente una barreja de dos perfils: administració de sistemes -amb networking- + desenvolupador de software. Podria ser interessant saber quin pes té cada part del perfil perquè en la meva experiència no hi ha gaire gent que encaixi plenament amb el que busqueu.

 3. Bona tarda Marta & Som Energia,

  A dia d’avui ja disposeu de candidat/a per a l’administració dels sistemes IT amb seu a Girona?¿?

  Gracies,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *