Inicio > Som Energia > Germinador Social > Coneix els 9 finalistes i reserva la teva entrada al Germinador Social

Coneix els 9 finalistes i reserva la teva entrada al Germinador Social

[También en: Castellano]

Ja podeu reservar des d’aquí una de les 125 entrades disponibles per a l’acte del Germinador Social.

Després del procés de votació popular i del veredicte del jurat, ja tenim aquí els 9 projectes finalistes dels 41 projectes presentats en aquesta primera edició:

 • Agrupació de consums – Comunitat veïnal de Barcelona
 • Bicinity – Comerç en línia de proximitat amb repartiment en domicili
 • Ciclënergy – Aparcament Sostenible
 • CooperaSE – Cooperativa de Serveis Energètics
 • Ecotxe Som Moviment – Software i web per a carsharing elèctric
 • Eeeepa! – Emprendre, Estalviar i Eficiència Energètica de Proximitat amb Autoproducció
 • La Ermineta – Electra – Regadiu
 • Som Mobilitat – Mobilitat compartida, elèctrica i amb renovables
 • Watteco – Moneda social i virtual sostinguda per a la producció d’energia renovable

Reserva la teva entrada >

Ja només queda una setmana per poder escoltar i debatre en directe les presentacions que els impulsors de cadascuna d’aquestes 9 iniciatives donaran el proper dijous 27 d’abril a les 17.30 h a la Casa del Mar de Barcelona. Aquest mateix dia es coneixerà el premi del públic i els 5 guanyadors escollits pel jurat del Germinador Social.

Programa (provisional)

 • 17.30 h – Obertura de portes, acreditació
 • 18.00 h – Inici de l’esdeveniment, benvinguda
 • 18.15 h – Presentacions 9 finalistes
 • 19.15 h – Preguntes del públic
 • 20.00 h – Lliurament de premis
 • 20.30 h – Festa i fi d’esdeveniment

Si no podeu assistir a l’esdeveniment i voleu plantejar alguna qüestió als impulsors, recordeu que al final de la pàgina de cada projecte hi ha disponible un fil de comentaris per facilitar i afavorir el debat.

Ens veiem el 27 d’abril a Barcelona!

El Germinador Social  (www.germinadorsocial.com) és un concurs per estimular la creació de models socials innovadors amb l’objectiu de promoure nous agents locals per a la transició energètica. Es va crear per visibilitzar les idees innovadores i creatives que es desenvolupen dins de les organitzacions i persones que lluiten per la democratització del sector energètic.

Coop57 (www.coop57.coop) és una cooperativa de serveis financers ètics i solidaris al servei de la transformació social. La seva funció principal és el finançament de projectes transformadors d’economia social i solidària. És una organització democràtica, assembleària i autogestionada per la pròpia base social de la cooperativa. Actualment compta amb gairebé 800 empreses i entitats, i més de 3.500 socis i sòcies.

Som Energia (www.somenergia.coop) és una cooperativa de consum i producció d’energia verda sense ànim de lucre que treballa per construir un model energètic renovable en mans de la ciutadania des de la participació i la transparència. Amb 6 anys d’existència compta ja amb més de 34.000 socis i sòcies repartits per tot l’Estat i supera els 49.000 contractes de llum verda (cada persona sòcia pot tenir més d’un contracte).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *