Inicio > Som Energia > Generación Renovable > Assolim la inversió al capital social!

Assolim la inversió al capital social!

[También en: Castellano]

El 18 d’octubre vàrem obrir de nou les inversions al capital social voluntari i en només set dies més de 1.500 persones sòcies han aportat els 5 milions d’euros necessaris per tirar endavant tres nous projectes fotovoltaics amb els que generarem anualment 7,2 GWh, l’equivalent a les necessitats elèctriques de 2.900 famílies.

Dues hores després de l’obertura de l’emissió, el total de les inversions ja superava el milió d’euros. Durant la primera setmana, en la que la quantitat màxima que cada persona sòcia podia invertir era de 5.000 euros, es van recollir més de 3,5 milions d’euros. L’objectiu d’aquest límit era possibilitar que participessin el major nombre de persones possible. Un cop es va treure aquest màxim, el milió i mig d’euros que faltava es va assolir en menys de 24 hores.

Aquestes tres noves instal·lacions fotovoltaiques, dues a Lora del Río, a Sevilla i una a Tahal, Almeria, responen a la voluntat de seguir augmentant la capacitat pròpia de producció renovable per cobrir la demanda elèctrica dels socis i sòcies. La inversió que s’ha recollit es destinarà precisament a fer front a la despesa de la construcció i posada en marxa d’aquestes plantes solars. Aquests projectes se sumen al total dels vuit que ja hi ha en funcionament a Catalunya, València i Sevilla.

Moltes gràcies per participar en aquesta fita!

Tanquem les inversions al capital social fina a la propera oportunitat.

👉 Recorda que encara pots invertir a la Generació kWh des d’aquí.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *