Inicio > Tarifas y Sector Eléctrico > Tarifa 3.0 > La vostra empresa o organització també pot gaudir d’energia verda i valors cooperatius!

La vostra empresa o organització també pot gaudir d’energia verda i valors cooperatius!

[También en: Castellano]

A Som Energia ampliem progressivament els nostres serveis. Actualment, dels 50.000 contractes de llum amb la cooperativa, gairebé 1.200 corresponen a contractes amb tarifa 3.0A, és a dir, contractes amb un consum elevat i amb una potència contractada superior a 15 kW. Aquests contractes corresponen a seus d’organitzacions i PIMES, petites i mitjanes indústries i tallers, serveis, comunitats veïnals amb ascensor, etc.

Com podem millorar les condicions del contracte de la vostra organització?

Dels més de 2.000 estudis que hem realitzat els darrers dos anys, el 82% no tenien la potència optimitzada. Això suposa un sobrecost en la factura que es pot eliminar fàcilment, si s’ajusta la potència a la que realment es necessita.

Qualsevol persona o empresa amb un contracte amb tarifa 3.0A, sigui de la cooperativa o no, pot demanar un estudi d’optimització de la potència a contractar omplint el següent formulari i de forma totalment gratuïta.

Estudi optimització de potència (tarifa 3.0)

A continuació us presentem alguns casos d’èxit:

Figura 1. En blau, la potència contractada inicial (en kW) i en verd, la potència òptima per a aquell contracte segons l’ús d’energia i el tram horari (dividit en períodes 1, 2 i 3) per a diferents subministraments. El porquet il·lustra l’estalvi anual aconseguit amb la reducció de la potència aconsellada.

940 € és la quantitat anual (en mitjana) que s’han estalviat els contractes a què hem realitzat l’estudi i han fet el salt a la cooperativa.

¿Vols passar el teu contracte a la cooperativa, que et fem l’estudi d’optimització o simplement vols saber més sobre la tarifa 3.0A? A la nostra web de suport trobaràs més informació.

Som Energia (www.somenergia.coop) és una cooperativa de consum i producció d’energia verda sense ànim de lucre que treballa per construir un model energètic renovable en mans de la ciutadania des de la participació i la transparència. Amb 6 anys d’existència compta ja amb més de 35.000 persones sòcies repartides per tot l’Estat i supera els 52.000 contractes de llum verda (cada persona sòcia pot tenir més d’un contracte).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *