Inicio > Tarifas y Sector Eléctrico > Tarifa 3.0 > La vostra empresa o organització també pot gaudir d’energia verda i valors cooperatius!

La vostra empresa o organització també pot gaudir d’energia verda i valors cooperatius!

[También en: Castellano]

A Som Energia ampliem progressivament els nostres serveis. Actualment, dels 50.000 contractes de llum amb la cooperativa, gairebé 1.200 corresponen a contractes amb tarifa 3.0A, és a dir, contractes amb un consum elevat i amb una potència contractada superior a 15 kW. Aquests contractes corresponen a seus d’organitzacions i PIMES, petites i mitjanes indústries i tallers, serveis, comunitats veïnals amb ascensor, etc.

Com podem millorar les condicions del contracte de la vostra organització?

Dels més de 2.000 estudis que hem realitzat els darrers dos anys, el 82% no tenien la potència optimitzada. Això suposa un sobrecost en la factura que es pot eliminar fàcilment, si s’ajusta la potència a la que realment es necessita.

Qualsevol persona o empresa amb un contracte amb tarifa 3.0A, sigui de la cooperativa o no, pot demanar un estudi d’optimització de la potència a contractar omplint el següent formulari i de forma totalment gratuïta.

Estudi optimització de potència (tarifa 3.0)

A continuació us presentem alguns casos d’èxit:

Figura 1. En blau, la potència contractada inicial (en kW) i en verd, la potència òptima per a aquell contracte segons l’ús d’energia i el tram horari (dividit en períodes 1, 2 i 3) per a diferents subministraments. El porquet il·lustra l’estalvi anual aconseguit amb la reducció de la potència aconsellada.

940 € és la quantitat anual (en mitjana) que s’han estalviat els contractes a què hem realitzat l’estudi i han fet el salt a la cooperativa.

¿Vols passar el teu contracte a la cooperativa, que et fem l’estudi d’optimització o simplement vols saber més sobre la tarifa 3.0A? A la nostra web de suport trobaràs més informació.

Som Energia (www.somenergia.coop) és una cooperativa de consum i producció d’energia verda sense ànim de lucre que treballa per construir un model energètic renovable en mans de la ciutadania des de la participació i la transparència. Amb 6 anys d’existència compta ja amb més de 35.000 persones sòcies repartides per tot l’Estat i supera els 52.000 contractes de llum verda (cada persona sòcia pot tenir més d’un contracte).

2 Comentarios

 1. Gràcies a Som Energia la nostra Comunitat de 9 Veïns s’estalviarà 1510€ anuals.

  Hem reduït de més de 220€ mensuals a 90€ mensuals, aquí ho explico: https://twitter.com/amg951/status/900823225361469441

  Tot això amb un estudi Gratuït d’Optimització de Potència al ser superior a 15kW (Tarifa 3.0A), mentre Som Energia factura únicament el 85% de la Potencia Contractada, l’antiga Comercialitzadora no ho feia.

  També teniu més informació en aquests altres 2 articles: https://blog.somenergia.coop/tarifas-electricidad-y-sector-electrico/2015/11/heu-revisat-la-potencia-contractada-a-la-vostra-escala-de-veinses/ i https://blog.somenergia.coop/tarifas-electricidad-y-sector-electrico/2015/03/ajustar-la-potencia-en-tarifa-3-0-clau-per-reduir-la-factura-electrica/

  Agrair la feina realitzada per la Cooperativa, la nostra Comunitat s’estalvia diners i contribuïm a l’Energia Verda i
  Renovable

  Mil Gràcies! El que fins fa poc semblava impossible ara és una realitat.

  Animo a la resta de Comunitats de Veïns a fer el mateix!

  • Moltes gràcies pel teu comentari Albert! Agraïm molt que facis pública la teva satisfacció per una feina que intentem fer el millor possible des de la cooperativa!

   En realitat el que fem des de Som Energia hauria de ser la pràctica més habitual del sector però malauradament ens trobem que una gran majoria de contractes de llum d’organitzacions, empreses i comunitats de veïns, com la teva, tenen una potència contractada molt per sobre de la que en realitat necessiten amb el sobrecost de facturació que en deriva.

   Gracies Albert per compartir la teva experiència! Fins aviat!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *